ORDU / ALTINORDU - Atatürk Ortaokulu

Nis

Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı “Okul Öğrencilerinin Kılık ve Kıyafetlerine Dair Yönetmelik” kapsamında öğrenci kılık ve kıyafetlerinin belirlenmesinde öğrenci velilerinin de fikrinin alınmasına, kılık ve kıyafetin okul idaresi ve velilerin ortak çalışmasıyla belirlenmesine karar verilmiştir. 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılından itibaren 4 yıllık süre için okul kıyafetlerinin belirlenmesine yönelik velilerimize anket formu gönderilerek veli anketi düzenlenmiştir. Okulumuz velileri yapılan anket neticesi % 86 çoğunluk oranıyla okul formasına karar vermiştir. Bu nedenle okulumuz öğrenci kılık ve kıyafet komisyonu, 05.04.2017 tarihinde toplanarak öğrenci kılık ve kıyafet  uygulamasının belirlenmesine yönelik okulumuzda yapılan veli anketi sonuçlarını değerlendirerek ekte sunulan kararları almıştır.

Ekm

2016-2017 Eğitim öğretim yılı Atatürk Ortaokulu Okul Aile Birliği genel kurulu 12 Kasım 2016 Cumartesi günü saat 11.00´da okulumuz toplantı salonunda yapılacaktır.